Ratarakennuksen ammattilainen palvelee Ylivieskasta käsin koko Suomen alueella

Yhteystiedot
Kaivinkonekuvake

Jyrki Saukko Oy on ratarakennuksen kokenut ammattilainen. Palvelemme joustavasti Ylivieskasta käsin koko Suomen alueella. Tarjoamme myös monipuolisia maanrakennuksen palveluja kilpailukykyiseen hintaan sekä yksityisille että yrityksille.

Ota yhteyttä ja kerro meille, minkälaisia palveluja tarvitset. Palvelemme sinua mielellämme!

Kaivuutyöt kattavalla kalustolla

Oletko rakentamassa omakotitaloa ja tarvitset osaavaa pohjarakentamisen ammattilaista? Odottavatko salaojitukset kaivuutöitä? Haetko tierakentamisen urakkaan vankan kaluston omaavaa tekijää?

Laadukkaisiin maanrakennuksen palveluihimme kuuluu esimerkiksi:

  • pohjarakentaminen
  • salaojat
  • tie- ja katurakentaminen.

Teemme kaikki kaivuutyöt tarkasti, ajanmukaista ja hyvin huollettua kalustoamme käyttäen.

Soita ja pyydä tarjous

Palvelumme on joustavaa ja asiakaslähtöistä

Laatukuvake

Laatu

Kaikissa maanrakennustöissä panostamme korkealaatuiseen ja viimeisteltyyn työnjälkeen.

Asiakaslähtöisyyskuvake

Asiakaslähtöisyys

Palvelemme aina asiakaslähtöisesti. Kuuntelemme tarkasti jokaisen asiakkaan tarpeita ja räätälöimme palvelumme niiden mukaan.

Joustavuuskuvake

Joustavuus

Haluamme tarjota asiakkaillemme joustavaa palvelua. Niin maanrakennusta kuin ratarakentamistakin toteutamme kattavasti ympäri Suomen, siellä missä meitä tarvitset.

Jyrki Saukko Oy tekee asiantuntevaa ratarakennusta koko Suomen alueella.

Anna ratarakentaminen asiantuntijan tehtäväksi

Radanrakennustyöt ovat olennainen osa yrityksemme tarjontaa. Monipuolisen ja toimintavarman kalustomme ansiosta pystymme ottamaan vastaan haasteelliset ja pitkäjänteiset radanrakennustyöt. Meillä on laaja tietotaito ratatöiden toteuttamisesta eteläisessä ja pohjoisessa sekä itäisessä ja läntisessä Suomessa.

 

Rautatiet ovat päivittäin kovan rasituksen kohteena. Radanrakentamiseen liittyy monia yksityiskohtia, jotka vain kokenut ammattilainen hallitsee. Erilaiset turvallisuus- ja lupamääräykset – tarkkaa aikataulutusta unohtamatta – tekevät myös radanrakentamisesta oman osaamisalueensa. Meillä on radanrakennustöistä kattavaa kokemusta ja asiantuntemusta. Voit luottavaisin mielin kääntyä puoleemme, kun tarvitset rautatierakentamiseen osaavaa tekijää.

Rautatierakentamisen palveluihimme kuuluu:

  • pohjarakentaminen
  • päällysrakennetyöt
  • kiskotus
  • massanvaihto.

Kerromme mielellämme lisää ratarakentamisen palveluista. Meidät tavoitat parhaiten puhelimitse. Jos emme heti pysty vastaamaan puheluusi, jätäthän meille viestin. Palvelemme sinua mahdollisimman nopeasti.

Yhteystiedot

Kuvagalleria

Tutustu työhömme ja kalustoomme kuvagalleriassa!