Laadukkaat maanrakennustyöt Ylivieskasta käsin Uudellamaalla ja koko Suomen alueella

Yhteystiedot
Kaivinkonekuvake

Ylivieskasta käsin Uudellamaalla ja koko Suomen alueella palveleva Jyrki Saukko Oy tekee laadukkaat maanrakennustyöt kilpailukykyiseen hintaan. Palvelemme monipuolisesti infrarakentamisessa niin yrityksiä kuin yksityisiäkin. 

Ota yhteyttä ja kerro meille, minkälaisia palveluja tarvitset!

Kattavat maanrakennuksen palvelut

Oletko rakentamassa omakotitaloa ja tarvitset osaavaa pohjarakentamisen ammattilaista? Odottavatko salaojitukset kaivuutöitä? Haetko tierakentamisen urakkaan vankan kaluston omaavaa tekijää?

Laadukkaisiin maanrakennuksen palveluihimme kuuluvat esimerkiksi:

  • talon pohjarakentaminen
  • salaojat
  • tie- ja katurakentaminen
  • suuret infrahankkeet.

Käytössämme on hyvin huollettu ja nykyaikainen kalusto, joka takaa tehokkaan työskentelyn ja viimeistellyn työn jäljen. 

Soita ja pyydä tarjous

Palvelemme jokaista asiakastamme ammattitaidolla

Laatukuvake

Ammattitaito

Toteutamme kaikki maanrakennustyöt rautaista ammattitaitoamme käyttäen. 

Asiakaslähtöisyyskuvake

Asiakastyytyväisyys

Asiakastyytyväisyys on meille kaikki kaikessa. Haluamme tarjota jokaiselle asiakkaallemme joustavaa ja asiantuntevaa palvelua. 

Joustavuuskuvake

Saatavuus

Niin maanrakennusta kuin ratarakentamistakin toteutamme kattavasti ympäri Suomen – etelässä ja pohjoisessa, idässä ja lännessä. 

Jyrki Saukko Oy tekee osaavaa maanrakennusta koko Suomen alueella.

Maanrakennuksen ammattilainen apunasi

Meillä on pitkä ja laaja kokemus mitä erilaisimpien maanrakennustöiden toteuttamisesta. Otamme mielellämme vastaan myös haasteelliset maanrakennustyöt, jotka toteutamme onnistuneesti kohteessa kuin kohteessa. Meistä saat hyvän yhteistyökumppanin maanrakennuksen urakkaasi, sillä meillä on erittäin laaja tietotaito maanrakennustöiden toteuttamisesta niin eteläisessä ja pohjoisessa kuin itäisessä ja läntisessäkin Suomessa.

 

Maanrakennus kannattaa antaa kokeneen ammattilaisen tehtäväksi, jotta varmistut korkealaatuisesta lopputuloksesta. Työskentelemme aina asiantuntevasti, kaikkia turvallisuusmääräyksiä tarkoin noudattaen. 

Kerromme mielellämme lisää tarjoamistamme maanrakennustöistä. Meidät tavoitat parhaiten puhelimitse. Jos emme heti pysty vastaamaan puheluusi, jätäthän meille viestin. Palvelemme sinua mahdollisimman nopeasti.

Yhteystiedot

Palveluihimme kuuluu myös ratarakentaminen

Jyrki Saukko Oy:n palveluihin kuuluu myös ratarakentaminen. Meiltä hoituu niin perusparannushankkeet kuin uuden radan rakentaminenkin. Käytössämme on nykyaikainen ratarakentamisen kalusto, johon kuuluu muun muassa 3D-koneohjausjärjestelmät. 

 

Työskentelemme aina kustannustehokkaasti, sovitusta aikataulusta kiinni pitäen. Ratarakentamisen palveluja toteutamme joustavasti Ylivieskasta käsin koko Suomen alueella.

Lue lisää